Adatvédelmi tájékoztatás

A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat tárol a készülékén (sütiket) és webszervereken. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információt az Adatkezelési Szabályzatban talál.

ok

Eladó családi ház Dunavarsány

2336 Dunavarsány

77.9 M Ft

927 381 Ft /m2

  • Lakóterület:

    84 m2

  • Szobák száma:

    4

  • Telekterület:

    382 m2

Eladó családi ház Dunavarsány
1 / 18
  • Eladó családi ház Dunavarsány
  • Eladó családi ház Dunavarsány
  • Eladó családi ház Dunavarsány
  • Eladó családi ház Dunavarsány
  • Eladó családi ház Dunavarsány
  • Eladó családi ház Dunavarsány
  • Eladó családi ház Dunavarsány
  • Eladó családi ház Dunavarsány
  • Eladó családi ház Dunavarsány
  • Eladó családi ház Dunavarsány
  • Eladó családi ház Dunavarsány
  • Eladó családi ház Dunavarsány
  • Eladó családi ház Dunavarsány
  • Eladó családi ház Dunavarsány
  • Eladó családi ház Dunavarsány
  • Eladó családi ház Dunavarsány
  • Eladó családi ház Dunavarsány
  • Eladó családi ház Dunavarsány
Közvetítői azonosító: HZ096500-4727313
Azonosító: 612607

Paraméterek:

  • tégla épület
  • újépítésű
  • egyéb fűtési mód

Leírás:

Dunavarsányban a Naprózsa Lakóparkban kínálunk megvételre egy 84 m2-es, csendes nyugodt környezetben lévő újépítésű, hamarosan elkészülő ikerházat, amerikai konyhás nappalival és 3 szobával. Telek mérete: 382 négyzetméter.

A 84 négyzetméteres alapterületű, saját kertkapcsolatos, kültéri gépkocsibeállóval rendelkező ingatlan a Naprózsa Lakópark csendes utcájában található. A kivitelező igyekezett az átlagtól eltérő modern, jól átgondolt kialakítással és hasznos felszereltséggel megtervezni a házat. Ennek során az antracit tetőcseréppel harmonizáló nyílászárók kerültek beépítésre, mellyel egyező színű villanykapcsolók, konnektorok és a fürdőszobai berendezések kerültek felszerelésre.

A házba belépve tágas tér fogad, innen nyílik a fürdőkáddal és zuhannfülkével is ellátott fürdőszoba, a háztartási helység melyben egy plusz mosdóhelyiség is helyet kapott. A két szoba megfelelő távolságra helyezkedik egymástól, hogy mindenkinek meg legyen a saját tere. Az amerikai konyhás nappali a teraszajtóknak köszönhetően napfényben úszik. A dupla szárnyű teraszajtókkal a külső terasz is könnyen bekapcsolható a mindennapi életbe. A nappaliból nyílik a hamradik szoba. A három szoba mindegyikében és az amerikai konyhás nappaliban is található hűtő-fűtő klíma (összesen négy) a padlófűtés mellett.

A házban süllyesztett mennyezeti lámpák vannak, a kellemes hangulatról nind a nappaliban, mind a fürdőszobában a rejtett led világítás gondoskodik. A szobák mindegyike világos és UTP CAT5 (TV hálózat) fali kiállás található, kb. 1fm kiállással.

Épületszerkezet:
Az épület 30 cm vastagságú Porotherm téglafalazattal, a lakásokat elválasztó falazat 30 cm vastagságú szilikát hanggátló téglafalazatból, fagerenda födémmel, mennyezet - tartószerkezeten elhelyezett gipszkarton rendszerrel - födém deszkázat nélkül, 25 cm
vastagságú gerendák között fújt cellulóz hőszigeteléssel. A homlokzati hőszigetelés 15 cm /EPS/, lábazat 12cm /XPS/vastagságú polisztirol alapú homlokzati hőszigetelő rendszerrel készül.

A külső nyílászárók műanyagok, hétkamrás kerettel, háromrétegű hőszigetelővüvegezéssel, argon gázzal töltve - fekete színben.

A tető TERRÁN ZENIT CARBON típusú betoncserép tetőhéjazattal készül antracit színben.

Fűtés-, használati melegvíz-ellátás:
Ariston Clas One WIFI 24 típusú kombi kondenzációs átfolyós fali gázkazán 24kW teljesítménnyel /digitális termosztáttal

Fűtési rendszer:
Padlófűtéses rendszer, padlóban rejtett műanyag csövezésű melegvíz-fűtés, kombi gázkazánról üzemeltetve, energiaigény szerint méretezve.

Közműellátás:
Vezetékes víz-, gáz-, és csatornaellátás, valamint egyfázisú 32A áramerősségű villamos energiaellátás biztosított. A jelenlegi kedvezmény keretében az eladási ár magában foglalja a 1x25A áramerősségű „H” tarifa díjszabású mérőhely kialakítását-vezérelt időszakban, kedvezményezett díjszabású energiavételezés a klímaberendezések részére.

Tereprendezés, térburkolatok:
A bejárati kapu és a lakás bejárata között 1méter szélességű járda, és 7 méter x 3 méter méretű térkővel burkolt parkolóhely kerül kiépítésre, Oldal- és hátsókerti, illetve utcafronti kerítések, horganyzott zártszelvény vázon elhelyezett 125 cm magas horganyzott táblás kerítéselemekkel, - felszín alatt alapozott, 10 centiméter magas kerti szegélykővel, elektromos kapumozgató motorral egyben autó és személy bejárati kapuk kialakításával, amely sötétszürke színű WPC burkolattal lesz ellátva.

Az ereszcsatorna esővíz elvezetése víznyelővel megoldott. A térkőburkolat alatt locsolóberendezés utólagos kiépítéséhez megfelelő cső került, elkerülve ezzel annak utólagos felbontását.

Opcióként kérhető még felár ellenében:
Konyhabútor
Konyhafelszerelés
Légkondicionáló berendezés kiépítése (jelenlegi ajánlatunk keretében térítésmentes!)
Kapuautomatizálás (jelenlegi ajánlatunk keretében térítésmentes!)
Vagyonvédelmi eszközök beszerelése
Árnyékolástechnika (jelenlegi ajánlatunk keretében a beépített redőnytok térítésmentes!)
Lakberendezési tanácsadás, komplett belsőépítészeti tervezés, kivitelezés
Kaputelefon
Csapadékvíz szikkasztása
Elektromos törölközőszárító
Kerti csap (jelenlegi ajánlatunk keretében térítésmentes!)
Gépkocsi felhajtó térkövezése
Gipszkarton álmennyezet
Járható padlásfödém készítése
Zuhanykabin, perem nélküli épített zuhanytálca kialakítás


Az ingatlan rugalmasan megtekinthető. Ügyfeleink részére díjmentesen bizosítunk teljes körű, bankfüggetlen hitelügyintézés. Ha szeretné tudni, milyen lehetőségei vannak, szívesen segítünk megtalálni a legjobb megoldást.
Érd.: Dallos Ágnes tel.: +*********** email: ******.*****@**.**

Referencia szám: HZ096500

Figyelmeztetés!

A lakpont.com semmiféle felelősséget nem vállal az oldalon megjelent hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért! Kérjük keresse a hirdetés feladóját a pontos és részletes információkért.

hirdetés

Hirdető:

hirdetés

hirdetés

Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Dallos Ágnes

Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Hibás email!
Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Túl rövid telefonszám!
Még karaktert írhatsz

Üzenetem elküldésével elfogadom a lakpont.com
Általános Szolgáltatási Feltételeit

Az ÁSZF elfogadása nélkül nem küldhetsz üzenetet!
Siker!

© 2017 lakpont.com

Minden jog fenntartva

Üzemelteti: infonet.hu [ ingatlanapp.com ]